Apparaten en accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Hollandaisesaus
15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Steak tartaar
30min
Gegratineerde coquilles
25min
Forel met hollandaisesaus
50min